9 Aralık 2013 Pazartesi

UZAYLILAR VAR MI?

Bu konu üzerinde çok tez atıldı ama hiç bir sonuca ulaşılamadı.Yani insanların yarısı olduğuna, diğer yarısıda olmadığına inanıyor.Tabii olup olmadığını ispatlamak için kesin bir bilgiye sahip değiliz fakat sizlere benim düşüncelerimi ve bunlara dayalı bir kaç video sunacağım.

İlk olarak biz, insanoğlu Samanyolu Galaksisinde yaşıyoruz. Samanyolu Galaksisinde bile binlerce gezegen,yıldız vs... mevcut.Bir de evreni düşünelim... evet milyonlarca gezegenler,yıldızlar,karadelikler... Bu açıdan baktığımızda küçücük bir gezegende yaşayan insanoğlu, evrende milyonlarca gezegene karşı durumdadır.Yani diğer milyonlarca gezegenlerin birinde ve ya çoğunda neden yaşam alanı olmasın? ve ya oraya adapte olmuş bir uzay ırkı? Çünkü dediğim gibi Evren, sınırsız ve limitsiz bir yapıdır.Bunların içinde neden insanoğlundan başka bir ırk yaşamasın?

Birde Ruhi Çenet abimizin hazırlamış olduğu videoyu inceleyelim.Videoda Uzaylılar var mı cevabı biraz daha ufkumuzu açıyor ve kesin kanıtta olmasada yine yeni yanıtlar bulmamızı sağlıyor.

Şu da bir gerçek, videoda gösterilen kepler gezegenlerinde yaşanması mümkün olduğu söyleniyor ama uzaklık meselesi var tabii.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder